Buscar

Rosario, Willie

Página no disponible.


Our junior sponsors are Cartoon Doll Emporium, a quality dollz site featuring the rocking new star doll, miley cyrus and zac efron celebrity dollzproviding dollmakers for the dollz community, and Sparrow Educational Services, a leader in thesis writing assistance and professional editing services.

Discografía

Serie Sensacional: La Sensación de Willie... (2000)

Otra Vez [Fania] (2000)

Mas Ritmo [Fania] (2000)

Infinito (2000)

Gracias Mundo [Fania] (2000)

El Bravo de Siempre (2000)

De Donde Nace El Ritmo (2000)

Campanero Rumbero [Fania] (2000)

Back to the Future (1999)

Serie Platino: 20 Exitos (1994)

Platino (1994)

Oro Salsero (1994)

El Bravo Soy Yo [Fania] (1994)

Gracias Mundo (1994)

35th Aniversario (1993)

Vol. 2 Exitos (1993)

Viva Rosario (1991)

The Roaring Fifties (1991)

Lo Mejor de Willie Rosario (1991)

Exitos, Vol. 2 (1991)

El Rey del Ritmo (1991)

15 Exitos (1991)

Willie Rosario (1990)

Willie Rosario (1990)

Unique (1989)

The Salsa Legend (1988)

No Estas Conmigo, Para Aprender a Querete (1988)

Callejero, el, Poco a Poco, a Maina (1987)

A Man of Music (1987)

Nueva Cosecha (1986)

Me Tendran Que Aceptar, Dime Que Si (1986)

Dame Tu Amor Morenita, Ave Maria Morena (1986)

Enamorado a lo Divino, el Barquillero (1985)

Afineando (1985)

Nuevos Horizontes (1984)

Babarabatiri, Lluvia, Chango Ta Veni, Laura (1984)

De Salsa Machine (1983)

Atizame El Fogon (1982)

The Portrait of a Salsa Man (1981)

Toda Cuba le Gusta, el Timbal de Carlitos (1980)

Anuncio